Om os

 
 
 
 

Vil du i kontakt med os, er du velkommen til at sende en email til os.

Solveig, som er vokset op på landet, har fra barns ben af haft stor interesse for naturen, haven og de mange smukke planter der findes herude.

Hun har altid sat en ære i, at der skal være en smuk og veltrimmet have, som hun kan nyde og som kan være hendes frirum, når hun har brug for at slappe af og "lade strøm på batterierne igen". Solveig elsker noget smukt at kigge på, skønne fuglelyde at lytte til samt vidunderlige blomsterdufte. Hvis der så ovenikøbet sniger sig et pindsvin eller andre sjove dyr forbi, er det blot helt fantastisk.


Carsten derimod har som barn og ung hjulpet en del med at passe både forældrenes men også bedsteforældrenes have. Dette virke har bare aldrig fået haveinteressen til for alvor at spire hos Carsten.  Solveigs begejstring for haven var dog så stærk, at det fik "et frø" til at spire hos Carsten, hvor haveinteressen langsomt udviklede sig og med tiden blev til en helt passion.


Solveig elsker fyldte staudebede, hvor hun kan gå en tur med saksen og skabe vidunderlige buketter, der dels kan pryde hjemmet men også bruges til at glæde andre med. Carsten derimod er passioneret omkring alpine stenbedsplanter og elsker at nørde omkring de små og ofte sjældne planter. Carsten sætter en ære i, at hver plante har sit eget skilt med både det latinske og danske plantenavn på, men også med oplysninger om plantehøjde, farve og blomstringstid.


Solveig og Carsten er medlem af "Den alpine Have". Derudover er Carsten med i bestyrelsen for den lokale afdeling af Haveselskabet, hvorfra meget inspiration bliver hentet. Selvom haveinteresserne er forskellige nyder Solveig og Carsten haven både i fællesskab, men også hver for sig. Når lejligheden byder til det, viser de også gerne haven frem for familie og venner og deler ud af deres erfaringer til glæde og inspiration for andre. 

Kontakt os

Galleri